Pages

Awaken

Sometimes, standing among millions of ghuraba people can raise up our holy and strong spirit to awake this ummah. Wait till we meet in jama'ah and we will hit this universe with the holiest and super incredible new system for the new programme generation. Let's raise our hand and pray for our world.


Total Pageviews

Jadual Tugasan 15zikr

  • Minggu 1 : Syuhada - Ruziah - Iffah Hanna - Aliya
  • Minggu 2 : Nabilah Kamal - Basyirah Ritzuan - Syafiqah Sabbri - Syahirah
  • Minggu 3 : Fatin Nabila - Izzati - Fatimah - Basyirah Z
  • Minggu 4 : Sofiah Hadi - Nadhirah - Nadiah - Fatinah

Thursday, December 18, 2008

We are 15th generation...


Assalamualaikum kpd pengunjung2 blog ini..



Syukur Alhamdullilah...akhirnya dapat la buat blog khas untuk 15th Generation of Princess MATRI...Blog ini akan menceritakan kisah hidup kami....sama ada....


'Sweet'

atau

'Sour'(bak kata ILYA..hehe...)


Apa2 sahaja tentang kami...so, kalau nak tahu perkembangan kami...sila la view blog ini selalu....


Kpd 15th gen(GIRLs) xspecially..
Tak kisah la sama ada dah out drp MATRI time form1 ke... form 2 ke...dan seterusnya.....apa2 pun, please link this blog ok...agar tautan ukhwah kita sentiasa terjalin walaupun jauh di mata tapi dekat di hati.....




Kpd senior dan junior kami di MATRI(GIRLs)...
Kami mengizinkan jika antunna ingin meng'link'kan kami....


Akhir kalam,jika ada salah dan silap kami pd antunna, harap dimaafkan...nasihat antunna menjadi penyembuh luka kami..kritikan antunna menjadi peringatan kami...doakan kami agar kami berjaya di dunia dan akhirat....serta menjadi WANITA PENGGEGAR DUNIA...

takbir!!!!!

ALLAHUAKHBARRR!!!!!


4 comments:

KhUfiYah said...

congratulation for this newborn bonding-blog..(hahha..i'm the first person who drops the comment there!)well keep posting!

PRiNCESS 15 zikr said...

eleh...wat pOyO khufiyah...thanks anyway...

KhUfiYah said...

well..thanks to the kamus dewan which tell the rite mean of P0Yo.muakakkakaa

PRiNCESS 15 zikr said...

i think u got the wrong kamus...

 

Template by BloggerCandy.com