Pages

Awaken

Sometimes, standing among millions of ghuraba people can raise up our holy and strong spirit to awake this ummah. Wait till we meet in jama'ah and we will hit this universe with the holiest and super incredible new system for the new programme generation. Let's raise our hand and pray for our world.


Total Pageviews

Jadual Tugasan 15zikr

  • Minggu 1 : Syuhada - Ruziah - Iffah Hanna - Aliya
  • Minggu 2 : Nabilah Kamal - Basyirah Ritzuan - Syafiqah Sabbri - Syahirah
  • Minggu 3 : Fatin Nabila - Izzati - Fatimah - Basyirah Z
  • Minggu 4 : Sofiah Hadi - Nadhirah - Nadiah - Fatinah

Thursday, December 18, 2008

Result...bila nak keluar??


Ish3...teringat SPM tahun depan je...RESULT LAST YEAR...tak ingat dah ke???hehehe...hmmm...kat laman web MATRI tulis....

"Keputusan penuh semua tingkatan sebelum 20 Disember 2008. InsyaAllah."

SEBELUM 20 DISEMBER???Gawat tu...lagi berapa hari erk...hari ini 18 haribulan 12...1hari..2hari...HAH!!!tinggal 1hari je...Hmm...tergetaq2 bila tahu tinggal 1hari lagi...Kalau ikutkan kata Ustaz Syahid...

"3 minggu selepas tarikh ni(13hb 11)...dapat la antum tgk result..."

Tiba2 pulak result yang selama ini kita jangkakan akan keluar,dia keluar lambat lagi daripada apa yg Ustaz Syahid katakan...

Kita pulak kata..

"Result budak form lain dah keluar dah.Depa dah exam lambat daripada kita.Kita pulak, exam paling awal, result kita jugak yg paling lambat keluar "

Hmm...cuba kita fikirkan balik...

"Dah la subjek kita banyak....Cikgu2 kat MATRI pulak..ermm..faham2 la.." Naiemah kata..(jgn mara ye!)

Betul tu kata sahibah kita...Kadang2 ada sahaja masalah yg tak dijangka timbul...So, kita kena faham bukan kita seorang ada masalah, ramai lagi yg ada masalah...maybe la cikgu demam seminggu ke time nak tanda kertas Chemistry...anak cikgu Math masuk hospital ke..cikgu Bio tgh sibuk nak sambung master. .dan macam2 lagi...banyak perkara yg boleh berlaku dalam cuti akhir tahun...

So, kita kena banyak berSABAR..
(That's the point!)



::SABAR ITU SEPARUH DARIPADA IMAN::

maka...


Banyakkan ISTIQOMAH...DOA kpd Yg Esa....Supaya kita semua dapat result



FLYING CO
LOURS!!!!


2 comments:

KhUfiYah said...

nampaknya deadline result korg ditgguhkn 6 hari lagi...whuaahwhuahhx10..sabo je lohh

PRiNCESS 15 zikr said...

ish2...nmpknya kami nih kne bersbr lagi..

 

Template by BloggerCandy.com